У Шепетівці піймали “на гарячому” військовослужбовця, який збував наркотики

451

Чоловіку загрожує до 10 років ув’язнення.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області.

“Працівники управління боротьби з наркозлочинністю в Хмельницькій області ДБН НП України спільно зі слідчими Шепетівського райуправління, співробітниками СБУ та за процесуального керівництва Рівненської спеціалізованої прокуратури викрили 34-річного шепетівчанина, який займався збутом метамфетаміну. Зловмисник за контрактом проходив службу у Збройних силах України”, – інформують в поліції.

Чоловіка пізно увечері 10 грудня піймали “на гарячому”, у момент збуту чергової дози метамфетаміну. Військослужбовця затримали.

Провівши санкціонований обшук у місці проживання підозрюваного, правоохоронці вилучили ряд речових доказів. Серед яких: розфасовані згортки з білою порошкоподібною речовиною, сухою зеленою речовиною рослинного походження та пристрої для вживання наркотиків.

Усе вилучене майно відправлено на експертизу.

Чоловіку наразі оголошено підозру у вчиненні правопорушення за  ч.1 та ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

Солдату загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

" " " "