У Шепетівці упродовж однієї години сталося дві ДТП із потерпілими

У Шепетівці упродовж однієї години сталося дві ДТП із потерпілими

770

Минулої доби, 26 грудня, в Шепетівці  трапилося дві ДТП. Обидві аварії  сталися в зоні пішохідного переходу, розповідає сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Так, одна з ДТП трапилася приблизно о 19:40 поблизу цукрового комбінату на Старокостянтинівському шосе. 23-річний місцевий житель, керуючи своїм “ВАЗ 21124”, збив 12-річну дівчинку, яка переходила проїжджу частину на нерегульованому пішохідному переході.  Внаслідок аварії дитину з переломами обох ніг відвезли до травматологічного відділення районної лікарні.

Читайте також: Летальна ДТП з оперативником СБУ поблизу Хмельницького: що вже відомо слідству

Через невеликий проміжок часу, о 20:40, в Шепетівці трапилася ще одна дорожньо-транспортна пригода. Біля магазину “Монетка”, що на проспекті Миру,  58-річний місцевий житель, який був за кермом автомобіля “Фольксваген Пассат”, збив 20-річну мешканку села Мокіївці. Аварія, як і попередня, теж трапилася на нерегульованому пішохідному переході. Внаслідок ДТП  жінка отримала закритий перелом ноги і теж була госпіталізована до травматологічного відділення.

В обох випадках працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини подій.

" " " "