У Шепетівці вилучають із продажу небезпечне дитяче харчування

У дитячому харчуванні , що надійшло із Чехії знайдені особливо небезпечні компоненти, яких не має бути в харчових продуктах – миш'як і ртуть

1425

У дитячому харчуванні, що надійшло на продажу в Україну із Чеської республіки, виявлені особливо небезпечні компоненти – миш’як і ртуть. Про це йдеться в інформації, опублікованій місцевим інтернет-ресурсом “День за днем”.

У повідомленні, зокрема, зазначено, що Шепетівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби у Хмельницькій області звертається до реалі заторів харчових продуктів із проханням про вилучення певної  марки і парті продукції із продажу.

Читайте також: У Шепетівці вилучають з продажу консерви “Аквамарин”: що з ними не так

Про виявлення миш’яку і ртуті  йдеться у повідомленні Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 22.10.2019 № 11.13026/16749 “Щодо повідомлення RASFF” про виявлення арсену (миш’яку) та ртуті у дитячому харчуванні з тунцем та овочами. Йдеться про продукцію від виробника Slovacka Fruta a.s., – AP-N:CZ  314, яку імпортувало українське ТОВ “Смарті Фемілі”.

У азі виявлення такої продукції в продажу просять повідомляти у Шепетівське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби. Адреса управління: м.Шепетівка, вул..Героїв Небесної Сотні, 94, тел.(096) 24-40-602, електронна адреса  uprprodshep@gmail.com

" " " "