У Шепетівці жінка зі своєю донькою і подругою влаштували бійку у барі

Дорослі жінки втягнули у злочин неповнолітню дівчину

812

Шепетівський міськрайонний суд незабаром розгляне справу щодо побиття відвідувачки бару трьома місцевими жінками, інформує прес-служба суду.

Інцидент трапився вночі  31 липня 2019 року в шепетівському диско-барі “Юність”. Досудове розслідування з’ясувало обставини цієї події. Усе почалося з того, що одна з жінок, без видимої причини, підійшла до відвідувачки бару і вдарила її рукою в обличчя.

Після того нападниця, не давши часу своїй жертві  опам’ятатись, схопила її за волося та поволокла до виходу з бару. Там на них уже чекали ще дві подруги нападниці – мати із 17-річною донькою. Вони повалили жертву на землю на почали її чимдуж гамселити. В результаті жертва отримала легкі тілесні ушкодження, що призвели до короткочасного розладу здоров’я і нетривкої втрати працездатності. Суд кваліфікував їх як легкі тілесні ушкодження.

Читайте також: У Полонному суд змусив матір знести будинок, який вона звела на доньчиній ділянці

Отже тепер войовничій трійці шепетівських “амазонок” інкримінують 296-у статтю (хуліганство). Крім того, двом старшим нападницям інкримінують ще й статтю 304 (втягнення неповнолітньої  у злочинну діяльність).

За такі витівки дорослим жінкам “світить” до 7 років позбавлення волі. А матір може отримти ще більше, до 10 років – за те, що втягнула у злочин свою дитину.

" " " "