У Шепетівському районі правоохоронці затримали домушника

Зловмисник пограбував оселю 53-річної жінки, однак продумав не все

852

У Шепетівському районі правоохоронцям вдалося розкрити пограбування оселі та притягти домушника до відповідальності перед законом. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Подія трапилася вчора, 27 січня. До Шепетівського районного управління поліції звернулася 53-річна мешканка смт Гриців з повідомленням про те, що її оселю обікрали.

На Вказане місце як найшвидше прибула слідчо-оперативна група,  а також поліцейські офіцери громади Сергій Слаба і Олександр Козачук. На місці злочину вони уточнили, що пограбування трапилося минулої ночі, коли господарки не було вдома. Домушник розбив вікно та пробрався всередину оселі. Звідти він викрав телевізор та велосипед, заподіявши шкоди приблизно на п’ять тисяч гривень.

Також в ході слідчо-оперативних дій правоохоронцям стало зрозуміло, що крадій навіть дещо підготувався до злочину та діяв у рукавицях, щоб приховати свої сліди. Однак він не врахував, що в арсеналі досвідчених правоохоронців, окрім зняття відбитків пальців, є ряд інших методів пошуку злодіїв.

Вже через кілька годин поліцейські встановили особу злочинця та затримали його. Ним виявився 23-річний мешканець сусіднього села. Він навіть не встиг продати крадене, тож ці речі конфіскували.

Читайте також: На Хмельниччині затримали групу осіб, що пограбувала школу-інтернат

Наразі за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Чоловікові може загрожувати до 6 років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.

" " " "