У Шепетівському районі п’яний чоловік викрав авто аби швидше поповнити запаси алкоголю

Автівку знайшли в кюветі за 200 метрів від місця угону

612

Днями у Шепетівському районі до правоохоронців звернулися з повідомленням про викрадення автомобіля з приватного домоволодіння одного з місцевих жителів. Про це повідомили в Шепетівському РУП.

Інцидент трапився в селищі Білогір’я. В ході слідчо-оперативних дій викрадений транспортний засіб знайшли досить швидко. Зловмисник злетів у кювет буквально за 200 метрів від місця угону.

Через деякий час шепетівським полісменам вдалося встановити особу угонщика. Ним виявився 35-річний місцевий житель. За день до вчинення злочину він вживав спиртне, а коли воно закінчилося вирішив викрасти автівку сусіда, аби швидше поповнити запаси “горючого”.

«Він без відома власника проник у його домоволодіння та викрав «ВАЗ 2101», що стояв у дворі незамкненим. Не розрахувавши свої сили, зловмисник не впорався з керуванням та в’їхав у дерево, внаслідок чого пошкодив викрадене авто», – йдеться в повідомленні райуправління поліції.

Читайте також: Прямо посеред білого дня: у Старокостянтинові чоловік “нагрів” жінку на телефон

За словами правоохоронців, викрадач був настільки п’яним, що самотужки не зміг навіть вийти з автомобіля. Наразі за такі витівки йому загрожує позбавлення волі до строк до восьми років.

 

" " " "