У Шепетівському районі затримали жінку, котра обікрала пенсіонерів

На щастя жінка не встигла витратити вкрадені кошти

1120

На Хмельниччині правоохоронцям вдалося оперативно розшукати жінку, яка обікрала літнє подружжя. Про це повідомила прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Подія трапилася в Шепетівському районі. Там 70-річне подружжя пенсіонерів вдень працювали на власному городі та не зачинили вхідні двері до хати. Доки будинок залишався без нагляду в нього непомітно пробралася жінка та викрала усі заощадження бабці й дідуся. Однак покинути хату так само непомітно у зловмисниці не вийшло. Прямо на подвір’ї жінка натрапила на господиню та почала відволікати її розмовами про купівлю пір’я та горіхів, після чого хутко сіла в машину та поїхала геть.

Пенсіонерка одразу ж вирішила провірити хату та виявила, що всі гроші зникли. Тоді потерпіла зателефонувала до своєї доньки.

В ході слідчо-оперативних дій правоохоронці вже через декілька годин встановили особу зловмисниці. Нею виявилась 3-річна шепетівчанка. Завдяки оперативним діям поліцейських зловмисницю вдалося знайти та затримати перш ніж вона витратила вкрадені кошти.

Читайте також: В околицях Красилова на смерть збили пішохода

Наразі зловмисниці вже оголосили про підозру за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 6 років позбавлення волі. Правоохоронці перевіряють підозрювану на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

" " " "