У Славуті рятувальники вчасно вихопили з палаючої хати трьох людей

Є припущення, що в будинку замкнуло електропроводку

1324

У Славуті сьогодні сталася пожежа в житловій одноповерховій будівлі на вулиці Одухи. Про загоряння повідомив славутчанин, який о 12.35 зателефонував на службу “101” та сповістив, що над сусідською хатою піднімається густий дим. Рятувальники негайно примчали за вказаною адресою.

В одноповерховій будівлі, розділеній на дві половини, і справді щось горіло. З’ясувалось, що в одній половині будинку проживає старенька 89-літня жінка, а в іншій молода сім’я із двома дітьми 12-ти и 5-ти років. Але надворі нікого із погорільців не було видно.

Читайте також: У Хмельницькому подали в розшук турка, що скоїв аварію, в якій загинула дівчинка

Рятувальники кинулись в помешкання. Там у задимлених приміщеннях виявили і стареньку, і обох дівчаток із другої половини будівлі. Їх усіх рятувальники зуміли вчасно вивести на свіже повітря. Пенсіонерці знадобилась медична допомога, тож її терміново передали працівникам швидкої допомоги. Із дітьми, на щастя, усе було гаразд.

Рятувальники погасили пожежу, не давши полум’ю, розповзтися усією будівлею. Як з’ясувалось, пожежа виникла на бабусиній половині, а вже звідти дим поповз і на площу, де були дівчатка.

" " " "