У Славуті шахрай ошукав киянина на кругленьку суму за схему оренди неіснуючого житла

Житель столиці віддав шахраю 11 тисяч гривень за оренду неіснуючого житла у Славуті

930

Киянина, котрий мав приїхати до Славути у відрядження на два місяці, ошукав шахрай, скориставшись схемою здачі в оренду неіснуючого житла. Про це розповіли в секторі комунікації Національної поліції Хмельницької області.

За попередніми даними, киянин знайшов потрібне йому житло на одному з сайтів  та одразу ж віддав за нього кругленьку суму – 11400 гривень. Однак, коли наступного дня 46-річний житель столиці прибув у Славуту аби поселитися, виявилося, що в місті такої адреси навіть не існує.

«Чоловік зрозумів, що став жертвою шахраїв і звернувся до  Славутського  відділення поліції. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України і наразі працюють над пошуком зловмисників», – повідомляють в секторі комунікації поліції Хмельниччини.

Читайте також: На Хмельниччині затримали шахрая, котрий діяв за схемою “Родич в біді”

У правоохоронних органах зазначають, що така схема серед інтернет-шахраїв є досить популярною. Єдиний вихід спосіб вберегтися – більш ретельно аналізувати надану в об’яві інформацію та перевіряти її достовірність.

" " " "