У Славуті “тверезий водій” викрав автомобіль своєї клієнтки

Під час затримання поліцейські помітили, що "тверезий водій" був не зовсім тверезий

1021

У Славуті поліція розслідує обставини викрадення працівником сервісу “тверезий водій” автомобіля “Фольксвагген Пассат”, котрий належав його клієнтці. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції Хмельницької області.

За попередніми даними, в ніч на 6 грудня, приблизно о 01:00, 24-річна славутчанка замовила послугу “тверезий водій”, після чого  до неї був направлений 31-річний працівник. Чоловік підвіз її та ще одну пасажирку до вказаного місця, однак вже за мить відмовився віддавати ключі від транспортного засобу та швидко поїхав насад у місто.

Жінка одразу ж звернулася про допомогу до правоохоронців. Поліцейські оперативно розшукали та затримали зловмисника. В ході проведення відповідних перевірок під час затримання поліцейські помітили, що так званий “тверезий водій” не зовсім то тверезий, однак від проходження тесту на драгері зловмисник відмовився.

Читайте також: ДТП у Кам’янці-Подільському: “начитаний” водій в’їхав прямо у будівлю міської бібліотеки

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі терміном від 3 до 5 років. Наразі слідчі дії тривають.

" " " "