У слідчому ізоляторі хмельницького в’язень вчинив погром

Під проходження коридором на бесіду з керівництвом СІЗО, чоловік зірвав зі стіни камеру відеоспостереження та розбив її об підлогу

1886

У Хмельницькому напередодні трапився неспокійний інцидент у місцевому слідчому ізоляторі. Одного вели на профілактичну бесіду з керівництвом і в цей момент його поведінка стала доволі агресивною. Про це повідомляє Центрально – Західне міжрегіональне управління з ПВКП МЮ.

Інцидент трапився вчора, 3 вересня. В той день приблизно об 11:00 ув’язнені почали порушувати порядок, стукаючи у двері та по залізним гратам. Так вони висловлювали своє невдоволення режимом утримання під вартою та вимагали, щоб їм надали якісь додаткові пільги, не передбачені чинним законодавством,

В результаті порушення поведінки керівництво закладу вирішило запросити на профілактичну бесіду ув’язненого з однієї із камер. Під час супроводження в’язня конвоєм, він почав вести себе доволі агресивно. На пенітенціарників він не нападав, однак пошкодив майно режимного корпусу № 1 ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”. Чоловік підійшов до камери відеоспостереження, зірвав її зі стіни та розбив об підлогу.

Читайте також: На Хмельниччині судитимуть голову сільради за вимагання хабаря

Після того, як його все ж завели на профілактично-роз’яснювальну бесіду з керівництвом закладу, порушення порядку з боку в’язнів припинилося.

За фактом пошкодження камери відеоспостереження та майна установи розпочато службову перевірку.

" " " "