У смертельній ДТП в Німеччині загинув водій-далекобійник із Хмельниччини

На автобані, що веде на Берлін, зіткнулись чотири велетенські фури

2388

Страшна автокатастрофа, що на кілька годин паралізувала рух на Берлін, забрала життя двох водіїв-далекобійників. Один із них – наш земляк із Шепетівки Олександр Струтинський, повідомляє медіа-ресурс “День за днем”.

Аварія сталася 27 листопада, однак її сумний відголосок долетів до нашого краю аж тепер. Як стало відомо з німецьких джерел, масштабна аварія з участю чотирьох фур сталася на трасі, що веде на Берлін. Дві  фури зіткнулись на перехресті. В одній із них був наш земляк – 36-річний Олександр Струтинський,  та ще один водій – 28-річний Олександр Коршак. Обидва чоловіки розбились на смерть. В обох дома залишилися сім’ї з дітьми.

Читайте також: На Хмельниччині у ДТП важко травмований пішохід: що зробив водій

Інша фура перекинулась. У ній начебто люди зосталися живі. Обійшлося без трагедій і з двома іншими фурами, які налетіли на затор на дорозі. Там лише зазнали ушкоджень самі машини та з усіх чотирьох фур розлетівся вантаж по дорозі.

На місці мастабної автокатастрофи працювали швидкі допомоги, поліція, пожежники та аварійна служба. Їм знадобилося кілька годин, щоб ліквідувати всі наслідки автотрощі. Увесь час, поки там працювали аварійні служби, дорога була перекрита.

" " " "