У Старокостянтинові змагалися рукопашники

759

Хмельницький, Меджибіж та господар турніру. У Старокостянтинові до дня міста влаштували відкритий чемпіонат з рукопашного бою. Участь у змаганнях взяли три команди, загалом 80 хлопців та дівчат від 6-ти та до 16-ти років.

День міста Старокостянтинів відзначав гучно, з концертами та урочистостями, втім не тільки культурно, а й спортивно. Так, до дня народження міста над Случем влаштували відкритий чемпіонат з рукопашного бою.

Міський чемпіонат був відкритим для усіх. На татамі хлопчики та дівчатка від 6-ти та до 16-ти років показували усе, чого навчилися раніше. При цьому, не було ані переможців, ані переможених, бо ж організатори турніру відзначили кожного.

Тож результат потішив усіх, а особливе задоволення отримали глядачі. Все тому, що у їхньому місті відкритий чемпіонат з рукопашного бою проходив вперше у новому навчальному році.

Та найважливіший старт навіть не в обласному центрі. Вже зовсім скоро хмельницькі рукопашними поїдуть за нагородами до Польщі. Саме у сусідній країні пройде кубок Європи з рукопашного бою.

" " " "