У Старокостянтинові поліцейські заарештували “велосипедного маніяка”

Молодий крадій фігурує, щонайменше, у тринадцяти злочинних епізодах

1191

Поліцейські зі Старокостянтинівського відділу поліції заарештували 27-річного жителя райцентру, який підозрюється у викраденні, щонайменше, 10 велосипедів.

Окрім двоколісного транспорту чоловік також вкрав декілька різних дитячих візочків. Усе викрадене правоохоронці вже вилучили для експертизи, після якої майно повернуть його законним власникам. Про це повідомляє прес-служба поліції Хмельницької області.

 

Впіймати серійного крадія велосипедів допоміг один із потерпілих – після того, як помітив чоловіка, який їхав містом на його велосипеді. Містянин одразу ж повідомив про це поліцію. Правоохоронці дізналися, у кого цей чоловік придбав двоколісний  транспорт, що дало їм змогу вийти на потенційного крадія. У ході візиту до зловмисника, поліцейські виявили ще декілька крадених велосипедів, а також 3 дитячі візочки.

Загалом слідчі встановили, що зловмисник незаконно заволодів десятком велосипедів і трьома дитячими візками. При цьому наразі слідство ще триває, а це означає, що кількість краденого товару може зрости.

Читайте також: Затримання серійного крадія у Городку: молодик має багатий кримінальний список

За фактами вчинених правопорушень в поліції вже відкрито кримінальне провадження. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років.

" " " "