У Стуфчинцях реконструювали школу

826

Освіта в ОТГ. У Стуфчинцях Лісовогринівецької громади реконструювали школу. Ззовні утеплили фасад та перекрили покрівлю. Всередині будівлі провели поточні ремонти, відновили спортивний зал та харчоблок. Також у навчальному закладі подбали про нову українську школу.

Ось у цій школі навчається 125 дітей. Це – здобувачі освіти не лише з самих Стуфчинець, а й з навколишніх сіл. Учнів на уроки підвозять три шкільних автобуси. Два – на ходу, ще один – резервний.

Для їх навчання є всі необхідні умови. Особливо матеріально-технічнабаза покращилася за роки об’єднання у громаду. У школі утеплили фасад та перекрили покрівлю. Всередині будівлі провели поточні ремонти та відновили спортивний зал.

Аудиторії нової української школи – гордість навчального закладу. У класах є чимало іграшок та дидактичних матеріалів. У кожної дитини – своя парта. Подбали тут і про харчоблок. Його та обідню залу також оновили.

Цього року стуфчинецька шкільна родина поповнилася дюжиною першачків. Гучних заходів на перше вересня не планували, щоправда невеликі урочистості були у кожному класі і, традиційно, перший урок про Україну.

" " " "