У Теофіполі відбувся півфінал турніру з міні-футболу

380

Спорт для всіх. Після проведення першого етапу турніру з міні-футболу кубку Благодійного фонду Сергія Лабазюка “Ми поруч” у півфінал вийшли 4 команди. Вихідними у Теофіполі вони змагалися за шанс поборотися у фіналі. Як пройшов півфінал та хто переміг?

Відкривали турнір грою футбольних клубів “Бронівка” і “Поділля”. На останніх хвилинах матчу гравці “Поділля” зробили декілька вирішальних ударів у ворота “Бронівки” і перемогли.

Гравці “Поділля” кажуть, з суперниками вже знайомі давно, і знали, що гра буде не з  легких. Та майстерність і наполеглива праця все ж взяли гору.

Другими у півфіналі змагалися футбольні клуби “КАЗ” та “Стріла”. Під час гри на полі вирували неймовірні емоції, адже дві сильних команди закінчили другий тайм з рахунком 4:4. Та після серії пенальті переможцем став футбольний клуб  “Стріла”.

Спорт знаходиться у пріоритеті для громади, і проведення футбольного турніру це популяризація  не тільки футболу, а й здорового способу життя, розповідає голова Теофіпольської ОТГ.

Вже 21 серпня у Волочиську відбудеться фінал турніру, де й вирішиться – хто стане володарем кубку Благодійного фонду Сергія Лабазюка “Ми поруч”.

" " " "