У Волочиську День українського прапора відзначали, популяризуючи здоровий спосіб життя.

1561

Зо два десятки кілометрів на велосипедах – у Волочиську День українського прапора відзначали, популяризуючи здоровий спосіб життя. Патріотичний велопробіг у місті проводиться вже вчетверте, а кількість учасників щороку збільшується. До слова, наймолодшого велосипедисту щойно виповнилося 8 років, а найстаршому більше 70-ти.

Десятирічній Олександрі до вподоби кататися на велосипеді. Дівчинка каже, майстерно вправляється із двоколісним транспортним засобом. Тож, і на День українського прапора у Волочиську, разом з татом, бере участь у традиційному велопробігу.

З року в рік до велопробігу у Волочиську долучається ще більше учасників різного віку. Стартують велосипедисти з центральної вулиці міста. У 2019-му проїхати довелося аж  20 кілометрів за маршрутом Волочиськ – Гарнишівка – Волочиськ.

Микола Кравченко – тренер з важкої атлетики. Він  – найстарший учасник велопробігу. Досвідчений спортсмен каже, до будь-яких фізичних навантажень потрібно ретельно готуватися та привчати організм до них поступово.

Участь у велопробігу до Дня прапора України брали не лише родинами, приходили разом із друзями, колегами. Веломарафон проводять у місті вже вчетверте, а кількість учасників щороку збільшується.

Відповідно до складеного маршруту, після подолання першої частини дистанції, до села Гарнишівка, учасники зупинилися на короткий перепочинок, після чого повернулися до точки старту у Волочиську. Вже там відзначали найстаршого та наймолодшого велосипедистів, а також вітали спортивну родину.

 

 

 

 

" " " "