У якому районі буде перший майданчик для вигулу тварин? У Хмельницькому стартували публічні консультації .

788

Де вигуляти тварину? Фактично зараз у Хмельницькому є лише один майданчик для вигулу тварин – у парку імені Михайла Чекмана. Незабаром може постати ще один…. У якому районі належить з’явитися такому місцю – питають у хмельничан.  Нині громаді міста презентували новий спосіб прямої демократії – публічні консультації. У три способи хмельничани можуть проголосувати за той чи інший мікрорайон.

Шість районів, шість варіантів… Для місця розташування майданчику для вигулу тварин. Зрозуміло, що потреба є у кожному житловому масиві, та у міськраді розуміють – водночас не вдасться зробити усі. Дали хмельничанам змогу проголосувати лише за один із районів.

По-суті публічні консультації – це вияв прямої демократії – людина без посередників висловлює свою думку. Зробити це можна трьома способами.

Третій спосіб – смс-голосування на номер, вказавши цифру району за який голосуєте. Вартість повідомлення – стандартна. У міськраді переконані – публічні консультації знімуть купу зайвих запитань.

Завершиться голосування 10 жовтня. Тоді, постануть вже інші питання – безпосередньо про ділянку для майданчика чи спеціальні урни, аби власники тварин могли прибирати за своїм домашніми улюбленцями.

" " " "