Україна вперше відзначає день Батька

688

Тато – найдорожча людина для кожної людини – він потребує турботи і уваги, як ніхто інший. А день батька – ще один привід відвідати татусів і дідусів, показавши їм свою ніжність і любов. Раніше в Україні День батька також святкувався, але тільки на неофіційному рівні в третю неділю червня, а також у третю неділю вересня. Та в травні цього року український Кабмін затвердив нове офіційне свято – День батька, яке відтепер буде відзначатися в нашій країні у третю неділю червня. У Хмельницькому до святкування батьківського дня вже долучаються садочки та школи.

 Веселе свято та концерт влаштували у хмельницькій школі №1 до Дня батька. Це свято офіційно відзначається в Україні вперше, та колектив освітнього закладу вирішив одразу завести традицію відзначення дня батька.

На своє свято педагоги запросили відомих та творчих батьків. Одним з таких був міський голова Хмельницького. Олександр Симчишин каже, батьківство – це найкраще, що може статись із чоловіком.

Дмитро Павлюк – батько-спортсмен – закликав усіх батьків віднайти з дітьми спільне хобі. Чоловік каже, це мотивує до успіху і дітей і дорослих.

Ольга Рибчинська – заступниця директора з виховної роботи каже, коли організовувала свято ні на мить не сумнівалась, що воно принесе задоволення і дітям, і батькам. Саму ж Ольгу робота над святом надихнилу до написання вірша.

Важко переоцінити і складно описати батьківську любов до своїх дітей. Кожний тато особливий для своєї дитина і кожного є, за що любити.

" " " "