Автотроща на Славутчині: одна людина загинула, ще 5 – травмувалося

603

На Славутчині поблизу села Цвітоха учора ввечері сталося ДТП – зіткнулися два легковики.

“9 січня, близько 21.30, зіткнулися автомобілі “Mercedes-Benz С180” та “Renault Megane”. За кермом обох автівок були 32-річні жителі Шепетівки”, – інформує пресслужба Нацполіції.

Інтернет-видання “День за днем” повідомляє, що саме во­дій “Мерседеса”, не врахував­  до­рожньо-тран­спортну об­ста­нов­ку та ви­їхав на зус­тріч­ну сму­гу, де зіт­кнув­ся з автомобі­лем “Рено Меган”. Це й же водій, як з’ясували правоохоронці, керував автомобілем в стані алкогольного сп’яніння. Тож, його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

32-річний пасажир автомобіля «Mercedes-Benz», житель Шепетівки, загинув на місці ДТП. Водія цієї автівки та 32-річну пасажирку з тілесними ушкодженнями доправили до до Славутської та Шепетівської лікарень.

У іншому авто, “Renault Megane”, важко травмувалась неповнолітня 17-річна пасажирка. Дівчину, яка теж є жителькою Шепетівки, з травмою голови госпіталізували до Хмельницької обласної лікарні. Медики оцінюють її стан як важкий. Ще двом пасажирам цієї автівки, 28-річній дівчині та 27-річному чоловіку, надали допомогу без госпіталізації.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого) ККУ.

Винуватцю смертельної ДТП загрожує ув’язнення на термін до 10 років.

Нагадаємо, учора на Кам’янеччині вантажівка насмерть задавила пішохода. 

" " " "