Банду, що напала на родину зі Старокостянтинова, відправили за ґрати

639

Злочинцями виявилися мешканці Хмельницької та Чернівецької областей – віком від 27 до 33 років.
Прокурори у суді довели вину групи осіб у вчиненні розбою, поєднаного з проникненням у житло, передає Depo.Хмельницький з посиланням на пресслужбу облпрокуратури.
За кілька днів до Нового 2018 року четверо чоловіків домовились про вчинення розбійного нападу на сім’ю у м. Старокостянтинів. Поки один із них очікував у автомобілі, троє інших, подбавши про заходи конспірації – балаклави та рукавички, о 5 годині ранку проникли на подвір’я до потерпілих, де в той час перебував господар.
Вони напали на чоловіка із заздалегідь заготовленою гумовою палицею, завдали йому численні тілесні ушкодження, затягли у будинок, зв’язали разом із дружиною та, погрожуючи зброєю, вимагали гроші.
Після того, як злочинці знайшли у помешканні 52 тис. грн, вони втекли, але загубили на місці злочину газовий балончик зі своїми слідами.
Як пишуть місцеві ЗМІ, поліції довелося шукати злочинців майже рік. Ними виявилися мешканці Хмельницької та Чернівецької областей – віком від 27 до 33 років.
Вироком Старокостянтинівського районного суду, який набрав законної сили, трьох нападників засуджено до 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Їхньому спільнику, який визнав свою вину та сприяв розслідуванню, призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі із іспитовим строком 3 роки.

" " " "