ДЕНЬ ЗНАНЬ

647

У школах Хмельницької громади пролунав перший дзвоник. Попри чутки про карантин – навчання розпочинається у звичному форматі. Хоча педагоги запевнили – уже готові до ситуації із онлайн-навчанням. Та розповіли – за літо вдалося зробити зробити ремонти та придбати необхідні матеріали.

Сором’язливі, сонні та подекуди заплакані. Першокласники у супроводі рідних переступають поріг уже тепер рідного колегіуму.

Цього року у колегіумі ім. Володимира Козубняка чотири перших класи. Педагоги уже знайомляться із молодим поповненням. Адже мають стати дітям друзями та підтримкою у їх шкільному житті.

Урочиста лінійка у колегіумі тривала півгодини. На ній були присутні перші та одинадцяті класи, а також рідні школярів. До нового сезону у закладі, каже директорка, готові.

А ще, попри усі побоювання, у закладі радіють, що навчальний рік почався у звичному форматі. Проте готові до будь-яких змін.

Цього року до дружної учнівської родини колегіуму приймають 125 дітей, а останній рік у цих стінах навчається 93 випускники.

" " " "