ГРУПА КОМПАНІЙ VITAGRO ОРГАНІЗУВАЛА НОВОРІЧНЕ СВЯТО ДЛЯ ДІТЕЙ

286

Сотні дитячих посмішок в одному місці. Театр імені Старицького вихідними перетворився на суцільну казку – із ельфами, фотозонами та цікавими розвагами. Батьки та діти з різних куточків Хмельниччини завітали свято Миколая, адже навіть у час війни є місце дивам.

Відпочити наприкінці року у родинному колі – це гарна традиція, започаткована групою компаній VITAGRO для своїх працівників та їх дітей.

На святі можна було взяти участь у різноманітних майстер-класах, тож навіть найменші проявили свої творчі здібності.

Такі заходи об’єднують родини, бо це гарна нагода провести час разом із найріднішими.

Не лише діти, а дорослі мали змогу трохи відволіктись, адже насичена програма свята та безліч локацій допомагали повірити в диво.

Завдяки ЗСУ, малеча має можливість насолоджуватись чудовою порою – дитинства. А Група компаній VITAGRO як соціально відповідальний бізнес цінує своїх працівників та дарує частинку тепла родинам співробітників.

Після майстер-класів та розваг від аніматорів, на дітей та батьків чекав перегляд вистави «Попелюшка». Добра казка про перемогу добра додала ще більше приємних емоцій у скарбничку вражень усім присутнім.

Особлива шана у ці нелегкі роки – Збройним силам України. Завдяки їм діти мають змогу поринути в казку. Близько 600 працівників Групи компаній VITAGRO нині на передовій – захищають державу. Їх повернення чекають колеги.

У невимушений атмосфері свята діти відпочили та отримали море вражень, адже завдання дорослих – робити їх щасливими.

Святий Миколай приходить та дарує дітям чудо та радість.

Після закінчення святкової програми на усіх дітей чекали частування. А святкові фото нагадуватимуть про приємний день, проведений у колі гарних людей.

" " " "