Група компаній «VITAGRO» турбується про здоров’я жителів Волочищини

Районній лікарні міста меценат передав два апарати (монітори) пацієнта

3303

У понеділок, 27 квітня, компанія «VITAGRO», зокрема,  її генеральний  директор передали технічну  допомогу  КНП «Волочиська ЦРЛ». Петро Лабазюк привіз до медзакладу  два апарати (монітори) пацієнта. Таке обладнання медики зможуть  використовувати як повсякденно, так і під час пандемії. З його допомогою можна проводити моніторинг діяльності життєво-важливих органів і систем пацієнта.

Компанія ще від початку карантинних заходів взяла на себе відповідальність забезпечити засобами індивідуального захисту медичних працівників та заклади охорони здоров’я у районах, містах та селах, де вона провадить свою виробничу діяльність. Адже сьогодні першими у бій з пандемією вступають медики нашої країни. Саме від їхньої кваліфікованої роботи та професіоналізму, а також матеріально-технічного та медикаментозного забезпечення залежить життя та здоров’я наших краян.

«Самотужки медичним закладам важко впоратись із цими нелегкими викликами сьогодення. А звідси надзвичайно важливою у цей складний час є і підтримка меценатів, людей, які також хочуть допомогти людям у білих халатах»,  –  запевняють працівники агрокомпанії.

Окрім того,  Петро Лабазюк вручив медичні апарати колективу реанімаційного відділення ЦРЛ та наголосив, що допомога медичній галузі району та міста стоїть у плані першочергових завдань соціальної політики компанії.

У свою чергу, медперсонал та головний лікар райлікарні Віктор Чубар щиро подякували благодійнику за постійну допомогу, турботу та підтримку. Вони зауважили, що всі ці добрі справи слугують забезпеченню належного рівня надання якісних медичних послуг жителям Волочищини.

" " " "