ГРВІ на Хмельниччині: за тиждень довелося госпіталізувати 163 краян

Загалом, лише за минулий тиждень, за медичною допомогою з приводу ГРВІ звернулось майже сім з половиною тисяч жителів Хмельниччини

823

На Хмельниччині сезон гострих респіраторних захворювань вступив в активну фазу, повідомляє медіа-ресурс “Є”, посилаючись на дані від ДУ «Хмельницький обласний лабораторний центр МОЗ України».

Отже, лише за минулий тиждень в області зареєстровано 7 443 випадки захворювання на гострі респіраторні інфекції. Переважна більшість хворих, понад 76% – діти віком до 18 років.  У 163 випадках хворих довелося покласти на лікування в стаціонар.

Загалом, порівняно із позаминулим тижнем, на минулому статистика захворюваності трохи “схудла” : захворіло на 170 осіб менше.

Найбільше людей занедужало упродовж минулого тижня у Хмельницькому – 2550 осіб. У загоні “лідерів”, крім обласного центру – міста Кам’янець-Подільський і Нетішин, а також Старокостянтинівський, Шепетівський і Славутський райони.

І ще один штрих – спеціально для школярів: епідпоріг захворюваності не подолано, епідемії ГРВІ на Хмельниччині немає, отже про карантин поки не йдеться. Доведеться ходити до школи 🙁

" " " "