Хмельницький зупинився в заторах: на Кам’янецькій провалився тролейбус

6717

Сьогодні зранку сотні хмельничан не змогли вчасно потрапити на роботу. Центр Хмельницького паралізували багатокілометрові затори. Автівки та весь муніципальний транспорт не можуть зрушити з місця. Деякі машини стоять в одній локації по пів години  і більше.

Водії звично проклинають владу – міську і центральну та мріють про крила для своїх машин. Якщо вже й у Хмельницькому такі затори, то час переходити на крилатий транспорт.

Дехто вже почав грішити на Володимира Зеленського, який сьогодні має відвідати Хмельниччину. Мовляв, гарант знову їде до Хмельницького на каву,  через це й дороги перекрили. Програма в президента на сьогоднішній день дуже насичена. Тож зовсім було би не дивно, якби заради проїзду кортежу гаранта перекрили міські вулиці.

Та, як з’ясувалося, президент тут не винен. На Кам’янецькій, біля філармонії, працюють газівники. Вони викопали велетенську яму на проїжджій частині, фактично це паралізувало рух у центрі міста. На вузьку смугу асфальту, що залишилася, пропускають лише муніципальний транспорт –тролейбуси і маршрутки.

Решту машин патрульні завертають в об’їзд, на Гагаріна. Однак не всім, кого пропустили проїхати повз яму, пощастило. Так, один із тролейбусів, обминаючи яму, “сів” на земляний насип. Довелося терміново викликати техніку, щоби визволити з пастки рогатого велетня. При цьому ніхто з людей, на щастя, не постраждав.

" " " "