МАГІСТРИ ХНУ

171

Від абітурієнта до магістра. Хмельницький національний університет випустив 827 магістрів денної, заочної та дистанційної форм навчання за сімома десятками спеціальностей. Найбільше за освітньо-професійними програмами «Психологія», «Управління персоналом і економіка праці» т.а «Галузеве машинобудування».

На факультеті адміністрування і туризму випускають магістрів-менеджерів, підприємців і фахівців туристичної сфери. Всього близько 200 осіб.

Університет пишається своїми випускниками – активними учасниками й переможцями міжнародних та всеукраїнських наукових та творчих конкурсів, проєктів, спортивних змагань.  Серед них, до прикладу, випускник-магістр спеціальності Фізична культура і спорт майстер спорту України з міжнародного класу з веслування на байдарках та каное, учасник Олімпійських ігор Павло Алтухов. 30 випускників захищають нашу країну від окупантів у лавах  ЗСУ  й територіальної оборони. Всього 827 випускників-магістрів із яких понад сто отримали дипломи з відзнакою.

На урочистостях з нагоди вручення дипломів присутні вшановують пам’ять полеглих в російсько-українській війні. Серед них і випускники університету. Дякують героям за відносно мирне хмельницьке небо.  На випускників покладають великі надії у відбудові країни.

Сильні лідери у сильному закладі. Минулого року Хмельницький національний університет посів 14 місце у рейтингу ІТ-університетів України. Та найвище 53 місце  серед закладів вищої освіти Хмельницької області в академічному рейтингу “Топ-200 Україна 2023”.

" " " "