На Дністрі надзвичайники врятували з води п’ятьох людей

Усі випадки трапилися в різних місцях Новоушицького району

1218

На Хмельниччині у різних місцях Новоушицького району рятувальники надали допомогу п’ятьом людям, які опинилися у водяній пастці на Дністрі. Про це повідомляє прес-служба ДСНС Хмельницької області.

Так один з випадків трапився неподалік від села Вахнівці. Там 19-річна дівчина плавала на надувному матраці та опинилася занадто далеко від берегу. Спробувавши гребти в сторону суші, юнка відчула, що їй не вистачає сил і вибратись з води самотужки вона не зможе. Рятувальники прибули на місце події та доставили дівчину на берег, скориставшись моторним човном.

Інший випадок трапився з чоловіком, котрий перевернувся, катаючись на водному мотоциклі. Рятувальники побачили його у бінокль та швидко надали йому допомогу.

Інші ж троє людей, – чоловік, дружина та їхня 11-річна донька, – перекинулися під час водної прогулянки на катамарані. Інцидент трапився неподалік від села Рудківці. Рятувальники також побачили потерпілих у бінокль, після чого поквапились їм на допомогу.

“Служба порятунку Хмельниччини закликає громадян бути вкрай обережними на воді: не запливати на човні чи надувному матраці у місця із сильною течією, не пірнати у воду в незнайомих місцях, не зловживати алкоголем та завжди повідомляти когось про те, що йдете у воду. Ці прості правила врятують вам життя!”, — закликає прес-служба ДСНС.

" " " "