На Хмельниччині молода жінка вбила 60-річного ювіляра: що вирішив суд

Тіло вбитого чоловіка виявили аж через два місяці після його смерті

1614

На Хмельниччині засудили 28-річну жінку, яка вбила 60-річного чоловіка. Ця кримінальна історія трапилася в Шепетівці ще восени 2018 року, розповідає прес-служба обласної поліції.

Наприкінці жовтня сусіди чоловіка помітили, що він давно не виходить зі своєї квартири. Він також не відповідав на телефонні дзвінки і стукіт у двері. Тоді сусіди занепокоїлись і сповістили поліцію про підозріле мовчання мешканця квартири. Коли поліцейські відкрили двері помешкання, то застали там картину, не розраховану на слабких духом людей. В помешканні знаходився труп чоловіка. Причому господар явно загинув не власною смертю і був мертвий уже давно.

Слідство вийшло на слід молодої жінки, доньки співмешканки покійного чоловіка. З’ясувалось, що 3 вересня господар квартири, якому в той день саме виповнилося 60 років, вирішив відзначити ювілей. На гостину запросив доньку своєї співмешканки. Мати дівчини померла ще до його ювілею, взимку того ж року, від епілептичного нападу. Однак донька померлої жінки вважала, що в її смерті винен чоловік, з яким вона жила. Отож, донька затаїла злобу на материного співмешканця і прагнула йому помститися.

Читайте також: У Хмельницькому система відеонагляду допомогла розкрити вбивство

Свою жадобу помсти вона й втілила того дня. Вони удвох розпивали спирте. Потім дівчина пішла за ще однією пляшкою. Повертаючись назад, вона прихопила з собою палицю і, зайшовши до кімнати, почала лупцювати нею материного співмешканця. Била, не розбираючи, куди і як поцілить – з усієї люті.  Зупинились лише, коли чоловік стих і перестав подавати ознаки життя. Після цього жінка замкнула квартиру і пішла звідти, залишивши там скривавлене тіло.

Коли поліція вийшла на неї, жінка намагалась вигородити себе. Сказала, що вбивство вчинив її знайомий. Та після перевірки з’ясувалось, що в того чоловіка є алібі. Він на той час працював в іншій області і просто фізично не міг бути у Шепетівці.  Тоді підозрювана спробувала “перевести стрілки” ще на одного чоловіка. Але й у того занйшлися докази, що він не міг там бути. Лише тоді, під тиском беззаперечних фактів, зловмисниця змушена була зізнатися у вбивстві та розповісти про обставини вбивства.

На днях Шепетівський міськрайонний суд розглянув цю справу та засудив убивцю до 8 років позбавлення волі.

" " " "