На Хмельниччині на хабарі спіймали керівника оборонного держпідприємства

764

Директор вимагав “данину” із підприємця за підписання договору оренди складського приміщення – 10 тис. грн щомісяця. Під час чергового “траншу” його затримали. На зображенні може бути: 2 людини та у приміщенні

“Як встановили поліцейські, за сприяння у підписанні договору оренди складського приміщення керівник державного підприємства вимагав від підприємця 10 000 гривень неправомірної вигоди щомісяця”, – інформують в поліції.

Чоловіка спіймали на “гарячому” вчора, 5 січня, під час отримання 20 тис. гривень, з яких 10 тисяч за січень, інша половина – за лютий. У попередній місяць, керівник також отримав 10 тисяч, цей факт задокументовано.

Директор оборонного держпідприємства на…

Директора держпідприємства оборонного відомства затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі вирішують питання про оголошення йому підозри за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Нагадаємо, нещодавно ДБР на Хмельниччині затримали військовослужбовця з батьком, які пограбували військову частину. Збитки сягнули мільйона гривень.

" " " "