На Хмельниччині п’яний чоловік завдав жінці дев’ять ударів ножем

Зранена та стікаюча кров'ю жінка дивом вирвалась із лап нелюда

2527

Кривава сімейна дама, що розігралася ввечері минулої п’ятниці у селищі Теофіполь, ще невідомо чим закінчиться: 55-річна потерпіла жінка перебуває в лікарні у важкому стані, а її кривднику найближчим часом мають обрати міру запобіжного заходу.

Сварка між цивільним подружжям спалахнула близько дев’ятої вечора, коли 54-річний п’яний чоловік повернуся з роботи додому. Його цивільна дружина дорікнула йому за випивку, і між ними спалахнула суперечка.

У розпал сварки п’яниця схопив зі столу ножа і почав бити ним жінку. Згодом експерти нарахували на тілі бідолашної дев’ять ножових поранень в області грудей і черевної порожнини, причому п’ять із них виявились проникаючими. Стікаюча кров’ю жінка зуміла вирватися з лап нелюда та вибігти на вулицю. Її крик почули сусіди. Вони й викликали швидку допомогу.

Читайте також: Влучив із другого разу: у Славутському районі п’яний чоловік добивав сусіда з рушниці

Зранену жінку негайно доправили швидкою до лікарні і там терміново прооперували. Зараз її стан медики оцінюють як стабільно важкий. Чим скінчиться для неї ця сімейна сварка, ще невідомо.

Коли зранену жінку привезли до лікарні, медики зателефонували в поліцію. Правоохоронці негайно виїхали за адресою проживання пораненої жінки, там застали і затримали її співмешканця. Незабаром суд має обрати йому запобіжний захід. Чоловіка звинувачують у замаху на умисне вбивство.

" " " "