На Хмельниччині сьогодні попрощалися із двома героями

290

У Хмельницькому попрощалися з загиблим Героєм Володимиром Мельничуком. Невдовзі йому мало б виповнитися 58 років.

«Петрович», – саме так називають Володимира Мельничука його побратими, які сьогодні приїхали в Хмельницький, щоб вшанувати загиблого захисника. Прощалися з 57-річним хмельничанином, який загинув 14 липня на Донеччині, рідні, знайомі, друзі, волонтери та прості містяни. Володимиру Петровичу 11 серпня мало б виповнитися 58 років, але… захищаючи Україну від російського агресора, Володимиру Мельничуку, який в березні пішов добровольцем у лави Збройних сил України, назавжди буде 57.

У сла­вутсь­кій гро­ма­да поп­ро­ща­ла­ся із во­їном — Сер­гі­єм Юрійови­чем Си­щу­ком, який за­ги­нув від рук кри­ва­во­го ро­сій­сько­го аг­ре­со­ра. Про­ща­ли­ся із за­гиб­лим зі сльоза­ми на очах, скор­бо­тою та бо­лем від не­поп­равної втра­ти, з кві­та­ми та на ко­лі­нах. Він бо­ров­ся, як ге­рой, та по­мер, як ге­рой.

Гро­мадсь­ке про­щан­ня від­бу­ло­ся у місь­ко­му Па­ла­ці куль­ту­ри. По­хо­ро­ни­ли Сер­гія на «Но­во­му кла­до­ви­щі» із усі­ма вій­сько­ви­ми по­чес­тя­ми.

«Ми в не­оп­ла­че­но­му бор­гу пе­ред Ге­ро­єм. Бе­рег­ти­ме­мо світ­лий спо­мин про Те­бе, Сер­гію. Пам’ята­ти­ме­мо кож­но­го за­хис­ни­ка, який зап­ла­тив най­ви­щу ці­ну зад­ля ми­ру та спо­кою в на­шій дер­жа­ві. Ге­рої не вми­ра­ють, а на­віч­но впи­су­ють своє ім’я в іс­то­рію Ук­ра­їни!» — заз­на­чив місь­кий го­ло­ва Сла­ву­ти Ва­силь Си­дор.

" " " "