На Хмельниччині з підпільного цеху вилучено фальсифікований алкоголь та тютюн на 5 млн гривень

1041

Обласна прокуратура здійснює процесуальне керівництво у провадженні, розпочатому слідчим управлінням Головного управління Державної фіскальної служби в області за ч. 2 ст. 204 КК (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Встановлено, що з метою незаконного виготовлення, зберігання та подальшого збуту на території області незаконно виготовлених алкогольних напоїв під виглядом горілки місцевий мешканець обладнав під цех складське приміщення на території м. Хмельницького.

З використанням обладнання, яке забезпечувало масове виробництво алкоголю, він виготовляв та розфасовував його у тару різної ємності.

Під час проведених санкціонованих обшуків за місцями виготовлення та зберігання фальсифікату виявлено та вилучено понад 5 тонн незаконно виготовлених алкогольних напоїв та спирту, обладнання, яке забезпечувало їх масове виробництво, а також 67,5 тис пачок незаконно виготовлених цигарок.

Вартість вилученого складає більше 5 млн грн.

Завдяки злагодженій співпраці правоохоронців вдалось упередити введення фальсифікованої продукції в господарський обіг.

Наразі проводиться комплекс слідчих (розшукових) дій з метою встановлення осіб, причетних до вчинення злочину, та обставин кримінального правопорушення.

" " " "