На війні з окупантами загинув Герой із Славутчини

347

У глибокій скорботі Ганнопільська громада  прощається  з Героєм і Воїном.

Уродженець села Ганнопіль, Леонід Богданович ФЕДЮК, вірний військовій присязі, виявивши стійкість та мужність у бою за нашу Батьківщину, загинув 17.07.2022 року внаслідок отриманих поранень під час бою біля населеного пункту Новомихайлівка Донецької області. Молодий, розумний і активний,  людина честі і принципів. Таким знали його друзі та запам’ятає Україна. Він був відважним, нікого не боявся  і ніколи не ховався.  Леонід пішов захищати Україну від початку широкомасштабного вторгнення російських варварів.- повідомляють на сайті  Ганопільської громади.

“До останнього не хотілося вірити, що він загинув…Це велика втрата для нашої громади, та  держави. Бо саме такі, люди – майбутнє сильної і демократичної України.Не вистачає слів, щоб передати смуток та біль, який торкнувся не лише родини, а й друзів, рідних, знайомих та усіх, хто знав мужнього і відважного патріота, воїна-захисника солдата Леоніда Богдановича.”- зазначають у громаді.

Ганнопільська сільська рада, виконавчий комітет та односельці  висловлюють щирі співчуття рідним та близьким з приводу передчасної смерті Леоніда.

 

" " " "