НОВЕ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ТЕОФІПОЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ

490

Поблизу садочку «Білочка» у Теофіполі людно. Дітей, педагогів та батьків об’єднала одна радісна подія – тут встановили нові ігрові комплекси. Це результат реагування на звернення до благодійного фонду сім’ї Лабазюк «Ми поруч».

Діти мають ще більше можливостей для безтурботних ігор. Проте не лише ззовні у садочку є оновлення. Для якісного виховного процесу та розвитку дітей у заклад дошкільної освіти закупили 50 стільців та 9 столів. Вони сучасні та відповідають усім  навчальним вимогам.

Разом із дошкільнятами садочка, радіють підтримці і діти центру Sofi danse. Там займаються танцями понад 90 вихованців. Від благодійного фонду сім’ї Лабазюк центр отримав грошовий сертифікат.

До нового навчального року нова технічна одиниця з’явилась і в садочку села Поляхова.

Волицький будинок культури, незважаючи на важкі часи, залучає дітей до творчості та волонтерства. Тут проводять патріотичні заходи на свіжому повітрі. А портативна колонка допоможе це робити у будь-якому місці.

Ще один приємний сюрприз очікував на вихованців Волицької гімназії. М’ячі, ракетки та інше сучасне спортивне приладдя допоможе виховувати здорову націю.

Усі ці необхідні в освітньому процесі речі відтепер є у навчальних та дошкільних  закладах. Адже батьки, педагоги та депутати завжди на діалозі.

Новий навчальний рік – непросте випробування для батьків та педагогів. Проте найголовніше – це щасливі посмішки дітей та їхні емоції.

" " " "