Новим очільником МВС став хмельничанин

Сьогодні, 16 липня, Верховна Рада України підтримала кандидатуру депутата від Хмельницької області Дениса Монастирського на посаду міністра внутрішніх справ

778

За кандидатуру Дениса Монастирського, запропоновану Президентом України Володимиром Зеленським, проголосував 271 парламентарій. Новоспечений міністр очолить пост глави МВС, який до нього займав Арсен Аваков, що подав у відставку.

Денис Монастирський під час виступу у Верховній Раді, окреслив головні пріоритети своєї роботи. Зокрема зазначив, що на новій посаді старатиметься  сприяти збільшенню довіри суспільства до правоохоронних органів, відстоюватиме соціальні права поліцейських та збільшення їхніх зарплат.

Також міністр планує розвивати патрульну поліцію посилювати безпеку на дорогах та боротися з перевантаженими фурами. Особливу роль буде відведено для превентивної роботи, спрямованої на недопущення насильства у сімꞌях. Крім того, новий очільник МВС обіцяє боротися із «злодіями у законі» та підтримувати і всіляко сприяти належній безпеці громадян та держави.

 

" " " "