Погода на Хмельниччині: теплі будні і сковзання в мінуси на вихідні

Говорити про остаточну перемогу весни на Хмельниччині поки передчасно

1659

На Хмельниччині поки ще передчасно говорити про остаточну перемогу весни. Принаймні прогноз, який дають синоптики на найближчий тиждень, красномовно свідчить, що зима ще намагатиметься взяти реванш.

Хоча цьогоріч зими, як такої, не було, зимова погода ще намагатиметься вдертися в наші широти, попри те, що на календарі вже березень. На Хмельниччині майже весь тиждень пануватиме весняна погода. Щоправда, сонця буде небагато, вони лише визиратиме з-за хмар. Але температура триматиметься на плюсових позначках, і до середини тижня навіть досягне доволі високих показників.

Так, від сьогодні до середи денна температура коливатиметься в межах +9…+11 градусів. Нічна, хоч і буде меншою, але також становитиме не нижче нуля.

А от у четвер і п’ятницю синоптики взагалі обіцяють високі температурні показники. Денна температура, за прогнозами, має піднятися до 15-16 градусів тепла, а нічна становитиме від 4 до 7 з позначкою плюс.

Однак після п’ятниці температурні показники стрімко підуть на зниження, і вже в неділю нічна температура впаде під нульову позначку.

Не обіцяють потепління й на наступному тижні, після вихідних. Втім, не будемо зазирати так далеко наперед, адже все одно, весна вже витає в повітрі та у головах. Отже, її прихід неминучий.

" " " "