Погода: на Хмельниччину, таки, йде “бабине літо”

Після незвичного холоду на Хмельниччину знову прийде тепло

1052

Тепло, на яке вже й не сподівалися, все-таки ще потішить жителів Хмельницької області. Усі синоптичні сайті одностайно дають оптимістичні прогнози на найближчі дні.

Отож, уже від завтра, 10 жовтня, в наш регіон має прийти потепління. А від суботи тепла й суха похода встановиться, принаймні, на тиждень, обіцяють синоптики.

Вже на завтра у Хмельницькому обіцяють денну температуру на рівні  +16-17 градусів. Нічна – також не падатиме нижче семи градусів тепла. Щоправда, у п’ятницю, 11 числа, очікується невеличкий спад денної температури, до + 14 градусів. Але, як свідчить прогноз, то лише невеличкий тактичний відступ перед відчутним стрибком угору.

А вже з суботи, таки, обіцяють справжнє тепло. Зможемо повісити в шафу теплі пальта і перепросити легкий осінній одяг. Адже при денних  +19-20 можна собі дозволити навіть трішки позасмагати на сонці, бо взимку того ультрафіолету не допросишся. Та й в окремі ночі синоптики обіцяють до 10 градусів тепла, що також нам не завадить.

При цьому, принаймні, найближчого тижня циклони оминатимуть нас стороною. І ми зможемо сповна насолодитись принадами “бабиного літа”. Отак карта опадів виглядатиме завтра вдень. Бачите, над Хмельниччиною – чисто. Тай загалом по Україні небо буде майже вільне від опадів.

А отаку ситуацію з опадами прогнозують  на неділю, 13 жовтня. Ви бачите їх? Правильно, бо їх не буде. Лишень там угорі, над Росією щось капатиме, але то не наш клопіт.

Тому хутенько робіть до суботи всі невідкладні справи і – на волю, до природи поближче. Бо знову  така нагода трапиться хіба що аж навесні.

" " " "