Рибалку, що зник на водосховищі біля Хмельницької АЕС, досі не можуть знайти

Пошуки зниклого рибалки тривають уже другий тиждень

1248

Ні на день не припиняються пошуки зниклого рибалки, який пропав на водоймі-охолоджувачі Хмельницької АЕС. Пошукові роботи тривають уже другий тиждень.

60-річний любитель підводного полювання із Рівного приїхав на водойму порибалити і відпочити. На підводне полювання чоловік вирушив 2 серпня. Проте з води він не повернувся. Ввечері того ж дня про цей випадок сповістили рятувальників. А вже вранці 3 серпня вони приступили до пошуків зниклого чоловіка.

Пошуки припиняють лише на ніч. Вранці кожного дня на водойму вирушають із плавзасобами, щоби знайти потопельника. У першу добу після зникнення чоловіка в районі, де він рибалив  (поблизу села Півнева Гора Ізяславського району), працював водолаз. Він обстежив близько гектара дна під водою. Решту днів рятувальники працювали на воді. Однак ані самого зниклого рибалки, ані бодай якихось його слідів знайдено не було.

Читайте також: Загадкове зникнення рибалки на водоймі біля ХАЕС: чоловіка шукають четверту добу

Учора, 9 серпня, пошуковики не виходили на воду. Вони обстежували берегову лінію, адже потопельника могло прибити до берега. За день було обстежено близько 18 кілометрів берегової лінії, однак тіла ніде немає. Сьогодні пошуки продовжують.

" " " "