Спецрепортаж . Пироговецькому ліцею – 55 років!

681

У Пироговецькому ліцеї відзначили ювілей. 55 років тому заклад відчинив двері для перших учнів. Нині ж випускники, педагоги, учні та батьки зібралися гуртом в одній залі, аби привітати один одного зі святом.

  Марія Миколаївна – перша випускниця Пироговецького ліцею. Пізніше повернулася сюди вже у ролі вчительки фізики. Нині жінка вже на заслуженому відпочинку, проте із радістю повертається до рідної школи. Пригадує, як разом із чоловіком та учнями фактично з нуля облаштовували кабінет.

Для Анни – це перший рік поза стінами рідного ліцею. Розповідає, знання та досвід, отримані у шкільні роки, неабияк допомагають у дорослому житті.

  Сьогодні Пироговецький ліцей – це опорний заклад із двома філіями. За останні роки тут змінилося чимало, зазначає директорка Людмила Войтюк. Навіть у свято тут активно працює підрядник. Аби завершити утеплення та оздоблення фасаду до настання холодів.

 Зміцнюють тут і матеріально-технічно базу. За останніми вимогами часу облаштували кабінети математики та природничих дисциплін. А ще створили клас для дітей з особливими потребами.

 Очільниця школи переконана, що успіх закладу – це злагоджена робота всіх сторін навчального процесу.

 Про результативну співпрацю розповідають і помічники народного депутата Сергія Лабазюка.

 Десятикласник Олександр у майбутньому мріє стати футболістом. І після уроків чимдуж мчить на спортивний майданчик. Все ж, зізнається хлопець, до школи ходити любить. Бо саме тут познайомився зі своїми друзями.

  Майже два десятки першокласників цього року поповнили ряди ліцеїстів. Всього ж тут навчаються понад 160 школярів. І з ними працюють понад 20 педагогів.

 У день свята колектив закладу приймають вітання та подарунки.

 Колектив школи на досягнутому не зупиняється. Кажуть, готові працювати й надалі, аби діти здобували якісну освіту.

" " " "