У Полонному підприємець привласнив майже мільйон на будівництві спортмайданчиків

Підрядник, що займався облаштуванням двох спортмайданчиків, не виконав увесь обсяг робіт і привласнив частину бюджетних грошей

651

Шепетівська прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо незаконного привласнення  бюджетних коштів одним із підприємців у Полонному.

Між міською радою Полонного і підприємцем було укладено угоду щодо облаштування двох спортивних майданчиків на території міста. Майданчики призначались для гри у міні-футбол і повинні були мати штучне покриття та все, що необхідно для якісних спортивних занять.

Підприємець взявся спорудити ці майданчики за 2,8 мільйона гривень. Обумовлену суму він одержав із бюджету сповна, однак повного обсягу робіт не виконав. Зате акти виконаних робіт були ним сфальсифіковані так, начебто він витратив на будівництво майданчиків усі гроші.

Читайте також: Прокуратура просить суд призупинити капремонт стадіону в Кам’янець-Подільському

Насправді ж, за висновками експертизи, із суми, отриманої ним із міського бюджету, підприємець витратив лише 2 мільйона гривень, а 800 тисяч гривень просто привласнив.

За свої махінації із бюджетними грошима заповзятливий чоловік може отримати від 7 до 12 років позбавлення волі. Крім того, йому загрожує повна конфіскація майна.

" " " "