Витер кров з одягу і мовчав: деталі “п’яного” вбиства на Хмельниччині

Чоловік не дуже ретельно позатирав плями від крові убитого на своєму одязі

5805

Убивши товариша по чарці, душогуб  намагався переконати поліцейських у своїй непричетності до злочину. Йдеться про випадок, що трапився на Хмельниччині вночі 4 листопада. Трагедія сталась у селі  Микулин Полонського району, інформує прес-служба обласної поліції.

Двоє дорослих чоловіків, 56 та 60 літ, пиячили вдома у старшого. Було вже після опівночі, коли застільна бесіда перейшла з мирного дозвілля у сварку. Чоловіки зчепилися між собою і затіяли бійку.  Гість виявився спритнішим за господаря і завдав йому кілька влучних ударів у голову й тулуб. Чим бив – невідомо, але господар після цього знепритомнів та віддав Богу душу.

Читайте також: Фатальний любовний трикутник у Шепетівці: подробиці слідства

Умить протверезівши, вбивця квапливо позатирав криваві плями на своєму одязі та покликав сестру убитого. Мовляв, завітав до товариша додому і застав його непритомним із тяжкими травмами. Жінка відразу викликала поліцію.

Поліцейським, які прибули на виклик, убивця спочатку розповів ту ж саму “байку”, однак ті не дуже повірили. Та й свіжі, погано витерті плями крові на одязі “свідка” погано узгоджувались із його показами. Зрештою, під тягарем доказів, нападник був змушений зізнатись у скоєному. Підозрюваного взяли під варту, він перебуватиме за гратами до суду. За скоєне злодіяння чоловікові можуть дати до 10 років ув’язнення.

" " " "