ЖІНОЧИЙ ФОРУМ

600

Важлива подія для бізнес-середовища. Восьмий бізнес-форум LadiFest пройшов у Хмельницькому. Сюди завітали успішні та сильні жінки, які вміють поєднувати побут та ділове життя.

Хмельницький давно є успішним прикладом міста, де потужний кістяк підприємців становлять жінки. Проте і успішним леді є чому повчитись. Гарною нагодою стало спілкування на жіночому форумі.

У 2021 році Хмельницький уже приймав подібний захід. Торік через війну його скасували. І от знову жінки-підприємиці мали нагоду поспілкуватись. Кольором бізнес-форуму став білий – як колір сили та оновлення.

Хмельницький став першим з 5 міст, де відбуваються жіночі бізнес-форуми. Жінки-лідерки – це цільова аудиторія заходу. Засновниця платформи «Жінки у бізнесі» та організаторка форуму Надія Лисецька сама є прикладом того, як жінка може бути самореалізованою. А такий майданчик є корисним для спілкуванням представницям різних бізнес-кіл.

Війна внесла корективи у ведення бізнесу, змусила переосмислити життєві цінності. Бо головне для ділової жінки – бути успішною, витривалою та сильною навіть у часи випробувань. Партнером в організації та почесною менторкою на форумі стала голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк.

Учасниці бізнес-форум LadiFest під час панельної дискусії: «Бути жінкою у 20236 ролі, виклики, бренд» обговорили труднощі та перспективи нових проєктів.

Сучасна жінка це не лише берегиня домашнього вогнища. Вона вміло вирішує проблеми, вчиться новому та вміє вистояти у стресових ситуаціях. На форумі учасниці обговорили питання здорової конкуренції, виховання дітей та де шукати натхнення, коли опускаються руки. А ще напрацювали нові бізнес-знайомства.

Тож жіночий бізнес-форум став потужним майданчиком для обміну досвідом та демонстрацією вдалих прикладів успішних леді, які вміють боротись із невдачами та стають від того ще сильнішими.

" " " "