Усі ми – люди: працівники архіву просять громадськість припинити цькування.

1464

 Усі ми – люди: працівники архіву просять громадськість припинити цькування. Нагадаємо, 17 листопада директора Державного архіву Хмельницької області Володимира Байдича звинуватили у жорстокому поводженні із собакою. Чоловік півтора кілометри протягнув власного пса за машиною по асфальту. На щастя, Барсік, а так звати собаку, вижив, а, от, чиновнику – непереливки. У соцмережах в його адресу – лише лайка й прокльони. Дійшло до того, що ображати почали і колектив. Працівники архіву просять недоброзичливців схаменутися. Провини свого керівника не заперечують, вчинку не розуміють, утім, впевнені в його порядності та доброчесності.

 13.00. Обідня перерва. Сьогодні у власних справах не пішов жоден із працівників архіву краю. Всі – у читальній залі й горою за свого керівника.

 У колективі не приховують, ситуацією із Барсіком самі шоковані.

 Що спонукало пана Байдича до такого вчинку – колеги, кажуть, не знають. Наразі певні лише в одному, їх керівник покаявся.

 Зважаючи на це, увесь колектив архіву просить користувачів мережі припинити цькування. Пані Світлана не чиновниця, утім, прохання підтримує.

 Працівники архіву ще раз звертаються до хмельничан із проханням залишатись людьми. Певні, крапку у даній ситуації поставить не лайка й нападки, а правоохоронці і суд. 

" " " "