Увага, зайнято: диво-туалет за мільйон не працює через системні збої.

914

Увага, зайнято! Диво-туалет, котрий не так давно встановили у самісінькому серці Хмельницького працює зі збоями. Незважаючи на те, що диво техніки, бюджету влетіло в один мільйон гривень, городяни уже нарікають на режим його роботи. Час від часу до вбиральні не потрапиш, бо висне система. Для того, аби зайти всередину, моїй колезі знадобилася ціла година. І, звісно, 5 гривень, адже саме стільки вартують відвідини туалету.

Привабливий ззовні, комфортний всередині і повністю автоматизований. Про модульну вбиральню у серці Хмельницького почали говорити ще взимку. Довго не могли визначитись з тарифом. І от на Великдень сталося. Ледь не дивом високотехнологічну вбиральню відкрили 28 квітня. Відтоді нею уже скористалося 575 осіб.

Скільки ми не старались, скільки не намагались, техніка так і не спрацювала. Сашко, до прикладу, вбиральнею раніше користувався. Цього разу, як і у нас – не вийшло.

Хмельничани кажуть, вбиральня закрита не лише сьогодні – з незрозумілих причин потрапити до неї інколи неможливо.

Що трапилося із дивом техніки ми вирішили з’ясувати у комунальників. На підприємстві, якому туалет передали на обслуговування, не заперечують, проблеми присутні.

Доки підрядника не було до вбиральні завітала заступниця начальника підприємства. Жінка один магічним жестом перезапустила систему і двері відкрилися. Всередині й справді – чисто і гарно. Правда, від ранку хтось уже встиг поцупити туалетну щітку. Комунальники звертаються до городян із проханням не нищити те, що робиться. Додають, якщо у вбиральні «зайнято» – не треба ламати двері – телефонуйте за номером 70-00-36. І біжіть до найближчої кав’ярні.

" " " "