Узяв півтора мільйона і втік через чорний хід: У Хмельницькому засудили шахрая-віртуоза

Чоловік пообіцяв в обмін на гроші товар, якого в нього ніколи не було

6686

У Хмельницькому засудили 29-річного місцевого жителя, який з легкістю пошив у дурні іншого чоловіка. Історія ця сталася в січні минулого року. Саме тоді житель Дніпра познайомився у Хмельницькому із місцевим чоловіком. Хмельничанин представився йому бізнесменом та переконав, що у нього є на продаж оптова партія виробів із тютюну, призначених для електронного нагрівання.

Говорив він настільки переконливо, що дніпрянин, не роздумуючи, віддав йому готівкою 1 мільйон 540 тисяч гривень в оплату за обіцяний товар. Далі “ділові партнери” поїхали до офісу, де “постачальник”  мав перерахувати гроші. Лише після того він мав передати дніпрянину товар.

Поки дніпрянин чекав на “партнера” біля входу в офіс, той благополучно втік із отриманими грошима через чорний хід з іншого боку будинку. Ошуканий чоловік відразу звернувся до поліції. За кілька днів поліцейські розшукали “бізнесмена”. Ним виявився, тоді ще 28-річний, хмельничанин, який уже мав судимість за вимагання. А цього разу йому навіть і вимагати не довелося: жертва сама віддала гроші.

Хмельницький міськрайонний суд присудив шахраєві 9 років позбавлення волі та повну конфіскацію усього майна, що йому належить, крім житла.

" " " "