В 60-ть життя тільки починається: у Хмельницькому відбувся третій бал для сивочолих

1510

В 60-ть життя тільки починається: у Хмельницькому відбувся бал сивочолих дам та кавалерів. В обласному центрі його проводять вже втретє. Адже, кажуть організатори, літнім містянам танцювати  дуже подобається. Вони уже навіть створили власний колектив спортивного танцю «Золоті роки». В його репертуарі – 5 танців – від повільного вальсу до запального ча-ча-ча. Учасники не приховують, із «па» познайомилися нещодавно і одразу закохались у танець, котрий, зрештою, став не просто хобі, а життям.

Запальний ча-ча-ча чи повільний вальс – їм під силу усе. Адже вік – не перепона, а, навпаки, – стимул для втілення у життя давніх мрій.

Пан Юрій розповідає, сьогодні на балу, бо має і час, і натхнення. Чоловік не приховує, шкодує лише про те, що до танцювальних «па» дійшов лише у 60-т.

Напарниця пана Юрія – наймолодша у колективі. Пані Галині – ледве за сорок. Жінка не приховує, пишається тим, що танцює у «Золотих роках». Розповідає, спершу до колективу прийшла як волонтерка. Коли побачила ентузіазм та наполегливість його учасників, залишилась, щоб набиратись досвіду – і танцювального, й життєвого.

Пані Галина додає, бал сивочолих дам та кавалерів стартував півтори роки тому на загальноукраїнському рівні – його проводили у трьох містах – Одесі, Конотопі і, власне, Хмельницькому. У нас він неабияк прижився.

Організації балу в Хмельницькому активно сприяє благодійна організація. Її представники кажуть, третій – не останній, адже попит на танець серед контингенту 60  плюс – неабиякий.

Організатори додають, взяти участь у балі може кожен охочий, тож, запрошують всіх і наголошують, в 60-ть життя тільки починається.

 

 

" " " "