В Хмельницькому почали видавати бюлетені дільничним виборчим комісіям. 

912

Без черг та тисняви. Хмельницька окружна виборча комісія №187 почала видавати бюлетені дільничним комісіям. Загалом на 187-у окрузі працюватимуть  82 виборчі дільниці. З сьогоднішнього дня їхні голови почали отримувати документацію.

Понад тридцять мільйонів примірників виборчих бюлетенів вже знаходяться на виборчих округах. На свою частинку із цієї кількості чекають голова та члени виборчої комісії, яка розташована у ЗОШ №32.

Процедуру із передачі  бюлетенів та іншої виборчої документації в окружній комісії №187 почали ще з самого ранку. Тисняви та суперечок тут немає. Тут ще напередодні визначили чітку послідовність отримання бюлетенів.

В день голосування на 187-у окрузі відкриють свої двері 82 виборчі дільниці. Проголоувати в них зможуть понад 130 тисяч хмельничан. Бюлетенів на таку кількість людей ОВК отрмала більше.

До слова, цьогорічні бюлетені є найдовші за всю історію України. Довжина одного – вісімдесят сантиметрів. Вартість виготовлення одного екземпляру – трохи більше, ніж чотири гривні. На друк усіх бюлетенів держава витратила 166 мільйонів гривень.

 

" " " "