В Хмельницькому відбулася акція «Година Смерті»

1297

Година смерті в Хмельницькому. Акція із страшною, але промовистою назвою сьогодні відбулися по всій країні. Обласний центр також не став виключенням. Так місцеві активісти громадських організацій краю вирішили привернути увагу чиновників до проблем медицини. За їхніми словами, кожної години в нашій країні від тої чи іншої хвороби помирає більше шести десятків людей.

Так кілька активістів громадських організацій обласного центру вирішили провести акцію із промовистою назвою  «Година смерті», аби привернути увагу чиновників до проблем української медицини.

Силуети на землі, зі слів активістів, означають велику смертність українського народу саме через проблемну медицину. За даними учасників акції, кожної години чисельність нашої нації зменшується на шість десятків людей. Їх можна було б врятувати при наявності сучасного та розумного підходу до лікувальних закладів.

Малолюдну акцію активісти пояснюють зневірою населення до  анонсованого кращого майбутнього. Але ті, хто прийшов під стіни адміністрації, надіються на зміни.

Лікарі ж кажуть – зміни потрібні якнайшвидше, адже зволікання – це чиєсь втрачене життя.

 

" " " "