В Хмельницькому відбулися святкові заходи, присвяченні Дню захисту дітей.

870

Свято для всіх і кожного. В суботу, першого червня, українці будуть відзначати День захисту дітей. В переддень у Хмельницькому відбувся урочистий сніданок для малозабезпечених дітей та тих, хто позбавлений батьківського піклування. Організатори переконують, таким чином хочуть показати – увагу та турботу потрібно приділяти кожній дитині, незважаючи на її статус.

Увага та турбота – усім. У Хмельницькому районі налічується близько п’яти десятків дітей, котрі з різних причин залишилися у скрутному  життєвому становищі.

Руслана Миколаївна стала мамою для двох дітей. Жінка виховує десятирічного хлопчика та п’ятирічну дівчинку. Каже, з перших хвилин стали однин одному рідними людьми.

Сестри Ольга та Юлія свого часу створили будинок сімейного типу. Своїх біологічних дітей у жінок немає, проте є п’ять прийомних. Жінки кажуть, на цей крок пішли через своє непросте дитинство.

Жінки додають, саме відсутність своїх дітей стало вирішальним кроком на створення будинку сімейного типу.  Виховують жінки дві пари братиків та сестричок і ще одну дівчинку.

Прийшли привітати дітей та їхніх батьків помічники народного депутата України Сергія Лабазюк. Окрім вітальних слів, діти отримала солодкі подарунки.

Представники благодійного фонду додають – на цьому святкування Дня захисту дітей не завершуються. В п’ятницю у Хмельницькому відбудеться фінал щорічного конкурсу малюнку «Моя сім’я – моя країна».

" " " "